Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Palvelut

 

Ratsastus:

Jokituvan tallilla on mahdollista päästä ratsastamaan, joko opastettuna tai itsenäisesti ratsastuskentällä, tai opastettuna maastoillen (tällä hetkellä mahdollisuus maastossa vain opas + 1 asiakas). Talli on yksityinen, joten omat vakuutukset tulee olla kunnossa.

Hinnasto:

Maastoratsastus opastetusti n. 1 h  15 €
Myös lyhyemmät tai pidemmät maastot mahdollisia!
Aloittelijalle esim. ´käyntimaasto´ (kesto n. 30 min 10 €)
Tai pidempi maasto (1,5 h - 2 h) 20-30 €
 
Ratsastustunti kentällä (opastetusti/valvotusti)  15 € (60 min)
Ratsastustunti ´puolikas´ opastetusti / valvotusti, 10 € (30 min)
Ratsastustunti kentällä itsenäisesti  10 €
Talutusratsastus 10 € / 15-20 min.
 
Hevosiin tutustuminen 
Tallille voi tulla tutustumaan hevosiin, myös ilman ratsastusta tai muuta maksullista hevospalvelua :). Voidaan yhdessä esim. hoitaa hevosia ja tehdä tuttavuutta hevosiin . Sovitaan vain sopiva ajankohta, niin voi tulla käymään!
 
Rekiajelu: Mahdollisuus myös ikimuistoisille rekiajelulle joko yksittäisille henkilöille tai pienille ryhmille ( perheet, virkistysporukat) Tässä vaikka mukava tilaisuus tutustuttaa perheen pienimmät turvallisesti hevoseen, tai tuoda ukki / mummu muistelemaan menneitä kirkkokyytejä :) Rekeä vetää rekikonkarit ruuna Atte tai ori Otto, molemmat toimii hienosti. Rekeen mahtuu kuski + 2-4 henkilöä, jos osa on lapsia.
Hinta alk. 5 € henkilö, tai 20 € / reki, reitti n. 15 min.
Myös pidemmät lenkit mahdollisia, sovitaan erikseen :)
 
Tapaninpäivän rekiajelu Jokituvan tallilla 
Tervetuloa kokemaan perinteinen rekiajelu aidolla suomenhevosella!
Voi ottaa mukaan omat makkarat / eväät ym. tulentekopaikka lähellä (kävelymatka max 1 km). Tallilla on tarjolla kuumaa glögiä ja piparia!
 
Hinta 10 e / hlö
Ajettavan reitin kesto n. 10-15 min
 
Kengitys- ja vuolupalvelu
 
Sopimuksesta kengitys- ja vuolupalvelua Sotkamossa ja lähialueilla.
Kengityskokemusta on muutamia vuosia (kengityksessä omat hevoset). Kavionvuolusta kokemusta on pidemmältä ajalta (n. 15 v).
Vuolutyö 30 e / hevonen
Kengitystyö 80 e / hevonen
 
´Oriasema´

Jokituvan tallin ´oriasemalla´ palvelle ratsusuunnalle 2. palkinnolla kantakirjattu suomenpienhevosori Ahon Odotus, joka vastaanottaa tammoja luomuastutuksille. Ahon Odotus on erinomainen valinta varsasi isäksi, jos etsit ehdottoman hyväluonteista, kilttiä ja käyttöominaisuuksiltaan monipuolista oria. Eritoten vahvuutena liikkeiden keveys, notkeus, herkkyys, kuuliaisuus sekä yritteliäs ja yhteistyökykyinen asenne! Lisätietoja kohdasta ´Ahon Odotus´.
 
 
©2020 Palvelut | - suntuubi.com